SOLAARI KA-YOGEN ELITE VALOMIEKKA

Kuvaus

Vapauta sisäinen soturisi

Ka-Yogen valomiekassa yhdistyvät korkea laatu ja uskomaton muotoilu. Valo hohtaa kahvan yläosan läpi tehden upean visuaalisen vaikutelman. Valomiekat on valmistettu Ranskassa.

Ka-Yogen valomiekka tarjoaa täydellisen kokemuksen: integroidun äänen, vertaansa vailla olevan äänireaktivisuuden sekä bluetooth-yhteyden, jonka avulla voit mukauttaa valomiekkaasi maksuttomalla Solaari-sovelluksella. Sovellus on saatavilla Androidille ja iOS:lle.

Yhdistämällä valomiekan älypuhelimeen terän väriä voi vaihtaa milloin vain ilman, että terää tarvitsee irroittaa. Myös terän ääniä on mahdollista muuttaa. Lisäksi voit seurata osumiesi määrää ja muita käyttötilastoja sovelluksella. Blluetoothin avulla voit kuulla miekkasi äänet kaiuttimista tai kuulokkeista.

Valomiekan virtakytkin on integroitu kahvaan niin, että se on suojassa tahattomilta virtanapin painalluksilta taistelun aikana.

Kahdella ladattavalla litium-ioniakulla (3,7 V / 3250 mAh) toimivissa Solaari-miekoissa on jopa 6 tunnin akun kesto. 2 mm:n polykarbonaattiterät tekevät sapelista iskunkestävän. Sisäosat on kiinnitetty tiukasti ja saumattomasti kestämään taistelun aiheuttamaa kulutusta. Terän irrotukseen ei tarvita työkaluja, mikä mahdollistaa helpon kuljetuksen ja huollon.

Miekan paino akuilla ja 32 tuuman terällä on 611 grammaa. Miekassa on Full RGB-väriskaala. Mukana tulee laturi ja latausjohto.