Keitä me olemme?

Muutama vuosi sitten mietimme, että aikuisten miesten pitäisi keksiä itselleen ihan oikea harrastus. Siltä istumaltamme me sitten tajusimme, että miekkailu jos jokin olisi oikea herrasmiesten harrastus. Osallistuimme kalpamiekkailun alkeiskurssille ja siitä se kipinä sitten lähti. Alkeiskurssin jälkeen Helsingin Kisahallista on tullut meille aika vakiopaikka.

Varusteiden osalta kummastelimme aina sitä, että vaihtoehtoja oli aika rajatusti tarjolla. Otimme härkää sarvista ja kysyimme suoraan maailman suurimmalta miekkailuvälineiden valmistajalta, voisimmeko me toimia heidän jälleenmyyjänään. Sillä tiellä me nyt olemme.

allstar

Johanna Messemer ja hänen poikansa Roland perustivat allstarin vuonna 1964. Nopeasti allstarista tuli johtava miekkailuvälineiden valmistaja. Vuonna 1978 jo yli 95 % maailmanmestaruuskilpailuiden finalisteista käytti allstarin varusteita.

Huippumiekkailijat kaikkialta maailmasta vannovat punaisen allstar-tuotemerkin nimiin. Lukemattomat lajiliitot ja miekkailijat luottavat allstarin. allstar on tehnyt yhteistyötä Kansainvälinen Miekkailuliitton (FIE) kanssa jo yli 15 vuoden ajan, ollen heidän virallinen kumppani ja toimittaja.

Mikä tekee allstarista niin ainutlaatuisen?

allstar on aina ollut edelläkävijä, jonka tuotteet edustavat korkeinta laatua. allstar tekee jatkuvasti töitä kehittääkseen ja parantaakseen tuotteittaan, jotta he pystyvät varmistamaan, että urheilijoille on tarjolla vain parasta. Tavoitteena on pitää laatu korkealla, koska miekkailu on intohimo, joka yhdistää meitä kaikkia ja motivoi heitä tekemään meille parhaita mahdollisia varusteita.

Miksei meillä ole kivijalkakauppaa?

Aloitamme pienesti ja ymmärrämme hyvin, että miekkailuvälineitä saa myydä aika paljon, ennen kuin kiinteää kauppapaikkaa kannattaa edes harkita.

Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö meitä voisi tavata ihan kasvotusten! Helsingin Kisahallilta meidät löytää monta kertaa viikkossa. Ei muuta kuin tule rohkeasti juttelemaan, niin laitetaan varusteasiat kuntoon!

Terveisin,

TOMI JA VILLE